Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πίτας του Συστήματος. Ακολούθησε η βράβευση τριών σημαντικών, για τον προσκοπισμό στη Λαμία, ανθρώπων.
Ειδικότερα, βραβεύτηκαν η κ. Ίλια Δελήμπαση  Αρχηγός Συστήματος 2008-2011






 Ο κ. Παναγιώτης Βούλγαρης έφορος Διοίκησης Φθιώτιδας 2008 - 2014

 και ο κ. Γεώργιος Μανιώτης Περιφερειακός έφορος Φθιώτιδας 2008 - 2014.



Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο κ. Δημήτρης Καψούλης Περιφερειακός Εφορος Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας που ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο των Βαθμοφόρων, με στόχο το καλό των παιδιών που συμμετέχουν στον προσκοπισμό


Δεν είμαι πρόσκοπος όμως έχω κοινά σημεία μαζί σας. Μερικά από αυτά είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αγάπη στη δράση, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Κώστας Αποστολόπουλος, γνωστός και από τις επιτυχίες του στον αθλητισμό αφού σαν ορειβάτης έχει κατακτήσει τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου.



Τους βαθμοφόρους αλλά και την Ε.Κ.Σ του Συστήματος, ευχαρίστησε για τις προσπάθειές τους, ο Αρχηγός Συστήματος Ιωάννης Τσιμπονίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα συνεργασίας που επικρατεί και αποτελεί το βασικό συστατικό σε κάθε επιτυχημένη προσπάθεια, ενώ υποσχέθηκε στα παιδιά μια χρονιά γεμάτη δράση, παιχνίδι και καινούριες εμπειρίες.



Τους γονείς και τους φίλους του προσκοπισμού που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Συστήματος, ενισχύοντας έτσι οικονομικά τις δράσεις του Συστήματος, με αποκορύφωμα τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. ευχαρίστησε η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Κατερίνα Γεωργούλα.


Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, χορό και πολύ κέφι!!!